Forsiden

Fretta.no utgis av Oslo Business Memo AS – en frittstående medievirksomhet

  • Nettbladet for nyfikne i alle aldrar: Fretta jakter nyheter og aktualitetssaker innenfor økonomi, samfunn, arbeidsliv og kultur lokalt og globalt. 

/OM OSS/ Fretta spør, hører og får vite

EN FRI REDAKSJON:   Fretta.no driver redaktørstyrt journalistikk og er en fri publikasjon som utgis av den frittstående medievirksomheten OBM (Oslo Business Memo AS).  Vi har fått nytt navn på publikasjonen fra og med 2024!

Les mer...

Samarbeid om journalistikk og publisering

Er du redaktør eller utgiver med journalistiske ambisjoner for din publikasjon, men mangler faglige og troverdige ressurser som kan bidra til å nå målet?

  • Snakk med Fretta-redaktør Magne S. Otterdal på telefon 46844123 eller epost magne@obm.no

Les mer...

OBM Nettkringkasting

OBM Nettkringkasting er et teknisk produksjonsteam med høy kompetanse på formidling av direktesendte møter, debatter og foredrag. 

Les mer...

Fretta og OBM – rettigheter

Fretta / Oslo Business Memo og spørsmål om rettigheter, les dette nøye!

Les mer...

Fretta og personopplysninger

Oslo Business Memo AS som utgiver av fretta.no viser til lover og regler nedfelt i Personopplysningsloven, herunder unntakene for journalistiske formål.

Les mer...

Fretta og Redaktørplakaten

Fretta.no er en fri og uavhengig publikasjon utgitt av Oslo Business Memo AS.  Vår journalistikk og publisering skjer i henhold til retningslinjene nedfelt i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.

Les mer...

:HØYRING: Høyringssvar til framlegg om mva-ordning for publisering av multimedialt innhald

  • Momsfritaket bør vere knytt til innhaldet, det vil seie redaktørstyrte nyhets- og aktualitetsprodukt, heller enn til formatet som tekst, stillbilete, video og lyd.

Les mer...