Forsiden

/ namn / "Eg må jobbe, eg – eg har framleis så mykje som er ugjort."

– Å bli sett, når ein er gründer i eit distrikt som politikken har prøvd å avfolke i mange år – det gjer inntrykk på meg. Det betyr jo at me i distrikta har kvalitetar som storsamfunnet treng, seier Arne Brimi etter å ha fått NHO Reiseliv sin heiderspris. Foto: Heidi Molstad Andresen / NPK

– Å bli sett, når ein er gründer i eit distrikt som politikken har prøvd å avfolke i mange år – det gjer inntrykk på meg. Det betyr jo at me i distrikta har kvalitetar som storsamfunnet treng, seier Arne Brimi etter å ha fått NHO Reiseliv sin heiderspris. Foto: Heidi Molstad Andresen / NPK

HAR TILSETTE I ALLE ALDRAR: Meisterkokk Arne Brimi er overtydd om at distrikta har kvalitetar som storsamfunnet treng, og at det ikkje er nok at det berre er byane som driv med utvikling og rekruttering.



 

SMAKAR OG LUKTAR PÅ FULL TID: Korleis er det å jobbe som profesjonell smakar? Heidi Molstad Andresen har sjekka kva som skjer på eit smakslaboratorium.

 

URGAMAL ØLTRADISJON: Brørne Eitrheim kveiker øl slik dei lærte av besten, og slik besten lærte av dei som kom før han.

LIV I GAMLE STENER: Bodil Fuhr er på sporet av den tapte tid under sin gjenvisitt i Machu Picchu.

Det er ikke noen grunn til å frykte at metanhemmere i kuforet er en risiko for hverken dyr eller mennesker, konkluderer Faktisk.no etter å ha sett på temaet som har tatt av i sosiale medier.

Aktuelle saker