Forsiden

TI ÅR SIDEN

  • Oslo Business Memo passerer sin 11. årgang i 2019.  Her ligger noen saker fra vår dekning av osloøkonomien i 2010. God lesning!

Russerne øker, tyskerne størst

Det er snart like mange russiske som danske besøkende i Oslo. Men fortsatt er det tyskere og svensker som dominerer på gjestedøgnlisten for oslohotellene.

Les mer...

Pendlerne Valebrokk og Lieungh

 

Både Kåre Valebrokk og Simen Lieungh har prøvd pendlertilværelsen Oslo-Bergen-Stavanger. Nå starter Lieungh ny karriere som pendler til hovedkontor i Bergen.

Les mer...

Guldsmeden forsinket

 

Det nye Guldsmeden-hotellet i Oslo er forsinket. Åpningen skulle vært 1. august, men ombyggingen av gamle Carlton i Parkveien tok lenger tid enn beregnet.

Les mer...

Ledighet mest ned på vestkanten

Mens ledigheten i bydel Ullern falt med 13 prosent, økte ledigheten i bydel Gamle Oslo med 19 prosent i juni. I snitt økte ledigheten i Oslo med seks prosent sammenligent med juni ifjor til 12 415 personer. Det tilsvarer 3,7 prosent av hele byens arbeidsstyrke.

Les mer...

Hærverk på "For Haiti"-skulpturen

 

Haitiskulpturen på Rådhusplassen har vært et populært sted for byens befolkning og turister de siste fire ukene. Men også vandaler har peilet seg inn på installasjonen.

Les mer...

Veidekke kaprer Økern-kontrakt

 

Den omfattende ombyggingen av Økern skaper høy økonomisk aktivitet på Oslos østkant.

Les mer...