Forsiden

:FJERN-SYN: "Under Arendalsuka er det ytringsfrihet og respekten for andres meninger som gjelder - bare man handler rett."

Mye rødt for penga på paradeplass i Pollen under Arendalsuka 2022.

Mye rødt for penga på paradeplass i Pollen under Arendalsuka 2022.

  • EN HUSKESTUE ETTER MITT HJERTE, SKRIVER BODIL FUHR ETTER Å HA GJORT STRANDHUGG I POLLEN UNDER ARENDALSUKA 2022.


 
  • ::STYRKET SLAGKRAFT:: The Wall Street Journal har laget denne analysen av styrkeforholdene mellom Ukraina og Russland på slagmarken etter at de allierte landene nå vil sende et stort antall stridsvogner til Ukraina. 

(Her viderepubliserer vi videoer og bilder fra verdenspressens dekning av krigen i Ukraina, som ble angrepet av Russland 24. februar 2022.)

 
  • Det er alle gode grunner til å hylle minnet om Shabana Rehman med skikkelig store, fine ord og overskrifter. Dagen i dag, tirsdag 10. januar 2023 vil det være gjennomgangstonen, når mange er samlet i både Oslo rådhus og senere på dagen i en minnestund for familie, venner og kolleger. 

Noen som husker den store mediekrisen? Her er videosnutt-reprisen på Sveen & Emberlands legendariske stripe fra 2016!

  • Seniorene er frampå i arbeidslivet, ikke minst som følge av at etterspørselen etter kompetent arbeidskraft nærmest har eksplodert. Også i kundesentrene er eldre arbeidstakere etterspurt, selv om de fleste kollegene er unge arbeidstagere