Forsiden

:FJERN-SYN: "Jeg kan ikke annet enn savne det gamle Munchmuseet, der man ble ledet på seremonielt vis inn i kammer etter kammer av nye koblinger mellom samtidskunstnere og Munchs banebrytende arbeid."

Bodil Fuhr har vært på det nye Munch-museet.  Hun lengter allerede tilbake til det gamle museet. Det nye er en sammenghengende skuffelse av kommunegrå flater og forvirrende planløsninger.

Bodil Fuhr har vært på det nye Munch-museet.  Hun lengter allerede tilbake til det gamle museet. Det nye er en sammenghengende skuffelse av kommunegrå flater og forvirrende planløsninger.

  • En kommunal katastrofe av et kunsthotell, skriver Bodil Fuhr.


 
  • Venter flere slike angrep fremover, sier leder for Nasjonal sikkerhetsmyndighet.
 
  • Her viderepubliserer vi videoer og bilder fra verdenspressens dekning av krigen i Ukraina, som ble angrepet av Russland 24. februar 2022.
  • ::
  • Soldater fra hele verden har sluttet seg til den ukrainske fremmedlegionen. En amerikansk frivillig sier i denne reportasjen fra Radio Free Europe at dette er den viktigste konflikten de siste 50 årene.

:MEMO: Regjeringens bioøkonomistrategi: Helse må være tydeligere med

Christian Hall startet utviklingen av hjertetesten "proBNP" for 20 år siden. Siden farmasigiganten Roche kjøpte rettighetene i 1999 har salget av testen gått i været: De siste årene har Roche solgt proBNP-tester for rundt en milliard kroner per år.