Forsiden

:FJERN-SYN: "Det er først i det subjektive, når man nærmest har hugget sitt ukjente selv ut av stenen, at man blir seg selv."

Bodil Fuhr på Kongens Nytorv, som tilreisende elev på dannelseskurs i Søren Kierkegaards univers.

Bodil Fuhr på Kongens Nytorv, som tilreisende elev på dannelseskurs i Søren Kierkegaards univers.

  • Enten går det bra, ellers går det over. Bodil Fuhr siterer artisten Tix etter å ha vært på kierkegaardsk dannelsesreise. 


 
  • ::STYRKET SLAGKRAFT:: The Wall Street Journal har laget denne analysen av styrkeforholdene mellom Ukraina og Russland på slagmarken etter at de allierte landene nå vil sende et stort antall stridsvogner til Ukraina. 

(Her viderepubliserer vi videoer og bilder fra verdenspressens dekning av krigen i Ukraina, som ble angrepet av Russland 24. februar 2022.)

 
  • Det er alle gode grunner til å hylle minnet om Shabana Rehman med skikkelig store, fine ord og overskrifter. Dagen i dag, tirsdag 10. januar 2023 vil det være gjennomgangstonen, når mange er samlet i både Oslo rådhus og senere på dagen i en minnestund for familie, venner og kolleger. 

Noen som husker den store mediekrisen? Her er videosnutt-reprisen på Sveen & Emberlands legendariske stripe fra 2016!

  • Seniorene er frampå i arbeidslivet, ikke minst som følge av at etterspørselen etter kompetent arbeidskraft nærmest har eksplodert. Også i kundesentrene er eldre arbeidstakere etterspurt, selv om de fleste kollegene er unge arbeidstagere