Forsiden

:ARBEIDSLIV: Hun ble slått ned og får veldig mange verbale trusler, både på telefonen og på venterommet

BLE SLÅTT NED: -Jeg er ikke redd. Selv om det selvsagt var litt ubehagelig. Det satt lenge i, og det er jo der fortsatt. Det ligger i bakhodet, sier Lill-Åse Pedersen etter voldsepisoden på Sentrum Tannklinikk.   Foto: Gorm K. Gaare.

BLE SLÅTT NED: -Jeg er ikke redd. Selv om det selvsagt var litt ubehagelig. Det satt lenge i, og det er jo der fortsatt. Det ligger i bakhodet, sier Lill-Åse Pedersen etter voldsepisoden på Sentrum Tannklinikk.   Foto: Gorm K. Gaare.

  • :ARBEIDSLIV: Det kan gå hardt for seg på Sentrum tannklinikk i tredje etasje på Galleriet i Oslo. – Jeg ble slått ned i fjor, sier tannhelsesekretær Lill-Åse Pedersen.


 
  • Rundt 100 000 nordmenn har blitt ranet gjennom identitets-tyverier.  Nære familiemedlemmer er blant svindlerne, ifølge bedragerijeger Ingrid Grav i Danske Bank.
 
  • :KORONAEN: De strengeste nedstengningstiltakene noen sinne ble innført Oslo fra og med 17. mars 2021.  Antall smittede i Oslo nærmer seg 30 000 og 100 000 på landsbasis i starten av april 2021. Les OBMs kronologi.
 
  • :ARBEDISLIV: Som saksbehandler i forsikringsselskapet Gjensidige har Monica Døvigen hatt krevende arbeidsdager etter raskatastrofen på Gjerdrum. 
 
  • :ARBEIDSLIV: Det kan gå hardt for seg på Sentrum tannklinikk i tredje etasje på Galleriet i Oslo. – Jeg ble slått ned i fjor, sier tannhelsesekretær Lill-Åse Pedersen.
 
  • :ARBEIDSLIV: Å sende arbeidstakere på hjemmekontor er mildt sagt i den juridiske gråsonen. Hvordan hjemmekontorene landet rundt harmonerer med arbeidsmiljøloven er et godt spørsmål. Hvordan følges reglene for fysisk arbeidsmiljø, psykososiale forhold, medvirkning fra tillitsvalgte, verneombudets rolle og arbeidstiden?

:ARBEIDSLV: I kampen for å få bort lønnsforskjeller mellom kvinner og menn, er bedrifter med over 50 ansatte nå lovpålagt å offentliggjøre statistikk for lønns- og bonusordninger.

  • :CHAITRAS BLOG: #ChooseToChallenge is the theme of the International women´s day 2021.  I would like to pen down a few thoughts on this theme.