Forsiden

>>NY EKSPLOSIV NAZIKRIM FRA VERNEGG

[boklansering] Advokat Trond Vernegg, forfatter, eks-journalist og riksmålsformann, er ute med oppfølgeren til sin debutkrim fra 2016. "Granatsjokk" bygger som "Forbindelsene" på en 70 år lang etterkrigstid, et "underjordisk" nazinettverk tettpakket av maktintriger, kamp om store penger og dertil hørende vold og hevn.

Dette står å lese i "vaskeseddelen" for den kjente forretningsadvokatens krim nummer to: I et sønderbombet Europa på randen av tysk kapitulasjon legger norske nazister en djevelsk dyktig plan for ideologiens overlevelse.

Drøyt femti år senere smeller det. Over hele kontinentet.

Den unge advokaten Joachim Berentzen ba aldri om å havne på innsiden. Nå må han bekjempe både indre og ytre demoner for å avsløre en konspirasjon av dimensjoner verden aldri har sett maken til. Med kjæresten Tilo nede for telling, og med dop fra Førerens egen medisinveske i årene, setter en vaklende Berentzen alt på spill mot en fiende som hele tiden ligger flere trekk foran.

Granatsjokk gir deg en eksplosiv dobbelepoke-thriller om et Europa under angrep, hemmelige brorskap, spekulative finans-institusjoner, og forbudt kjærlighet. Boken er en oppfølger til Forbindelsene, men står fjellstøtt også på egne marsjstøvler.

I bokbloggen Boktimmy står det: "Vernegg har skrevet en roman som kan gi deg som leser frysninger. Forbindelsene preges av et genialt plott, der det stilles spørsmål om nazismens død 8. mai 1945."

Høsten 2016 lanserte forfatteren sin debutroman. Les mer om det her!

Trond Vernegg, 2017: "Forbindelsene"

KrimKolofon

Forlag