Forsiden

[OBM Nyhetsbørsen]

Godt Nytt År!

Vi i OBM-teamet takker alle for år et 2018 med både utfordringer og fin vekst; Vi ønsker alle våre samarbeidspartnere, leverandører og kunder et riktig godt og fremgangsrikt nytt år i 2019! [Nyttårs-GIF: Emma & Nora]

Les mer...

>> Få ny input om alt fra blokkjede til stordata, aktivisme og journalistikk på OMM2018

[konferanse]  Vil blockchain føre til nok et jordskjelv i mediesektoren?  Hvilke nye formater er på vei i publisering? Hvordan kan journalistikken nyttiggjøre seg store datamengder?  Har journalister og aktivister noe å lære av hverandre?

Les mer...

>> BLI STERKERE PÅ TWITTER!

[twitterkurs] Ta grep for å ikke være en dinosaur i journalistikk og formidling. Delta på Twitter-eksperten Iyad el-Baghdadis kurs i Oslo Media House.

Les mer...

>> BOKEN OM AQUAGEN

[pressemelding]  - En utilslørt dokumentasjon av en av oppdrettsnæringens mest bemerkelsesverdige bedrifter, står det på omslaget av dokumentarboken  ”Gullegg – Historien om Aquagen og genetikkens betydning for akvakulturen”.

Les mer...

>> LILLESTRØM FOTBALL TEGNES I 100

[tegneserie] Folkefinansiering via plattformen Startskudd av DNB bidrar til å løfte Lillestrøms fotballhistorie i tegneserieformat.

Les mer...

>> ÅPNER LAB PÅ DELING

[pressemelding]  I det nye delingslaboratoriet i Oslo kan forskere og oppfinnere få testet sine forhåpentlig banebrytende ideer innenfor livsvitenskapen.

Les mer...

>> KOLLETIV TRAFIKKVEKST I OSLO OG AKERSHUS

Ruter registrerte 371 millioner påstigninger av kollektivreisende i 2017.

Les mer...

>>NTB FRYKTER FEIL

[pressemelding] NTB-sjef Mads Yngve Storvik har tilbakekalt byråets Skattefunn-rapportering til Forskningsrådet.

Les mer...

>> FRYKTLØSE KVINNER SAMLES I OSLO

[pressmelding] Tre høyt profilerte kvinnerettighetsaktivister fra Midt-Østen kommer til Oslo og er trekkplaster på den første årskonferansen Oslo Women's Rights Initiative.

Les mer...