Forsiden

[OBM Nyhetsbørsen]

>>HEDRET FOR TREFFSIKKER JOURNALISTIKK

Temautgaven om ”Compliance” i Finansfokus ble kåret til årets mest treffsikre journalistikk i Fagpresseprisene 2019. OBM ved Claude R. Olsen og Magne S. Otterdal bidro til de prisvinnende sakene.

Les mer...

>> Ka førr ei god bok har du laga nu da, Hjalmar?

[ b o k l a n s e r i n g ]  Forlaget Giutbok.no har lasering av redaktør Hjalmar Martinussens bok «Ka godt skal du lag nu , Hjalmar» i Oslo Media House. – Det blir en annerledes boklansering, sier forlagsgründerne Alf Bergli og Terje Eriksen.

Les mer...

>> UTDANNER FREMTIDENS REGNSKAPSFØRERE

[pressemelding] Det norske selskapet 24SevenOffice har signert en samarbeidsavtale med The City Univerity of New York for utdanne fremtidens regnskapsførere i USA.

Les mer...

>> WOMEN´S VOICES FOR CHANGE

[MEETING] On the eve of the International Women’s Day, women human rights activists from the Middle East and North Africa are convening at the Nobel Peace Center.

Les mer...

>> OBM DELTAR I FAGPRESSEN

Oslo Business Memo er tatt opp som medlem av Fagpressen.  Vi ønsker å delta i arbeidet for bedre rammebetingelser for journalistikk og publisering, og vi opplever at Fagpressen er et naturlig fellesskap for oss å være del av.  

Les mer...

>> Få ny input om alt fra blokkjede til stordata, aktivisme og journalistikk på OMM2018

[konferanse]  Vil blockchain føre til nok et jordskjelv i mediesektoren?  Hvilke nye formater er på vei i publisering? Hvordan kan journalistikken nyttiggjøre seg store datamengder?  Har journalister og aktivister noe å lære av hverandre?

Les mer...

>> Les oversikten over de som fikk RIP-midler (og de som ikke fikk)

[KOMMUNAL INNOVASJON] Næringsbyråd Kjetil Lund i Oslo kommune har vedtatt tildelinger av midler fra regionalt innovasjonsprogram for 2018. Oslo støtter tilsammen 40 prosjekter, hvorav 26 prosjekter sammen med Akershus og 14 prosjekter alene – disse utgjør tilskudd på tilsammen 17,5 millioner kroner.  Se alle tildelingene her - og begrunnelsen for de 26 prosjektene som ikke fikk tildelt støttemidler.

Les mer...

>> BLI STERKERE PÅ TWITTER!

[twitterkurs] Ta grep for å ikke være en dinosaur i journalistikk og formidling. Delta på Twitter-eksperten Iyad el-Baghdadis kurs i Oslo Media House.

Les mer...

>> BOKEN OM AQUAGEN

[pressemelding]  - En utilslørt dokumentasjon av en av oppdrettsnæringens mest bemerkelsesverdige bedrifter, står det på omslaget av dokumentarboken  ”Gullegg – Historien om Aquagen og genetikkens betydning for akvakulturen”.

Les mer...

>> LILLESTRØM FOTBALL TEGNES I 100

[tegneserie] Folkefinansiering via plattformen Startskudd av DNB bidrar til å løfte Lillestrøms fotballhistorie i tegneserieformat.

Les mer...