Forsiden

Steenstrup Stordrange

Steenstrup Stordrange
Steenstrup Stordrange - Vi kan jussen til fingerspissene!

I Steenstrup Stordrange kan vi jussen til fingerspissene, men vår styrke ligger i at vi også bistår med kommersiell kompetanse

Se annonse i magasinet her!

Vår ambisjon er å være «din viktigste rådgiver». Som din samarbeidspartner skal vi ligge i forkant og bidra til å skape muligheter og verdier for din virksomhet. I Steenstrup Stordrange kan vi jussen til fingerspissene, men vår styrke ligger i at vi også bistår med kommersiell kompetanse.

Siden næringslivet er spredt utover vårt langstrakte land, er våre kontorer det samme. Vi kjenner de viktigste bransjene og regionene i norsk næringsliv. Som juridisk rådgiver er vi til stede der din virksomhet er. Samtidig kan du trekke på spisskompetanse og kapasitet i hele vårt landsdekkende team av advokater.

Fra din juridiske rådgiver skal du forvente trygghet. En samarbeidspartner som er i forkant og tilgjengelig når du trenger det. Slik skaper vi verdier for din virksomhet. Og ikke minst; god nattesøvn.

Vi legger stolthet i å kjenne din bransje og ditt lokale marked. Ved vurdering av rammebetingelser og muligheter i ditt marked, finner vi løsninger som skaper verdier for din virksomhet.