Forsiden

Rett hjem
Rett Hjem er Norges største dagligvarebutikk på nett, og ble etablert 1997.

Klikk her for å se Rett Hjems annonse i Oslo Business Memo!

Vi har spesialisert oss på plukking og utkjøring av dagligvarer fra vårt eget logistikksenter til private kunder, firmaer og til offentlig virksomhet. 
Rett Hjem er et bekvemt konsept som legger til rette for at man sparer verdifull tid enten på jobben, eller i privat sammenheng. Man slipper bilkøen til og fra butikken, leting etter parkeringsplass, kassekøen, dyre impulskjøp, og tunge løft til bil og kjøkken.

Erfaring viser at Rett Hjem kunder bruker kun noen minutter ved bestilling av varer for sine arbeidskollegaer eller familie. Dette med hjelp av selvskapte handlelister som lagres og endres på din kundeprofil. Å handle matvarer har aldri vært enklere. Å bestille for eks. mineralvann, melk, frukt & grønt, toalettpapir, rengjøringsprodukter, brød, juice, hermetikk, i stort kvanta er en enkel sak. Fritiden kan dermed brukes til langt hyggeligere ting. 
Lagring av varer og selve varehåndteringen fra eget lager skjer etter strenge normer for hygiene og matsikkerhet. Vi bruker egne kjølekasser og egne kjølebiler, noe som gjør at kjølekjeden opprettholdes gjennom hele leveransen. Dette gjør at du kan være trygg på at varene du kjøper hos Rett Hjem holder den kvalitet de skal, uansett hva slags temperatur utendørs. 
Har du spørsmål om Rett Hjem konseptet? Ta kontakt med salg@retthjem.no  Vi hjelper deg gjerne med å sette opp din handleliste, slik at du minimaliserer tidsbruk ved første bestilling. Å handle mat har aldri vært enklere. Du vil garantert også få bedre tid.