Forsiden

Køltzow
Med Køltzows mangfoldige sortiment, kan vi by på et bredt utvalg av naturens fristelser fra sjø og land.

Se annonsen i Oslo Business Memo magasin her!

Køltzows historie går helt tilbake til 3. desember 1916, da Wilhelm Køltzow etablerte seg som fisk- og vilthandler i hovedstaden. Wilhelm var opptatt av kvaliteten på råvarene og hans kunder var hoteller, restauranter og fiskebutikker. Det er de samme kundene vi har den dag i dag og vårt mål er å oppleves som kundens beste samarbeidspartner.
Det er derfor har vi i alle disse årene har holdt på den samme forretningsideen; ”de beste råvarer fra naturens spiskammer”
Sammen med Køltzow brede nettverk av dyktige leverandører jobber vi hver dag med å få inn de beste produkter med den ypperste kvaliteten. I vårt sortiment finner du et mangfold av produkter innenfor fisk, skalldyr, kjøtt og vilt. Vi har også et utvalg av spesialvarer som fryste bær- og fruktprodukter, krydder og produkter innen molykulær gastronomi.
Hos Køltzow finnes alt fra de mest eksklusive råvarene som levende sjøkreps og fersk hjort, til enklere alternativer som bacalao og fiskekaker. Valgfrihet til deg som kunde, slik at du har mulighet til å velge det som passer deg og din kjøkkenøkonomi best.
Køltzow består av mange dedikerte ansatte hvor flere av oss er faglærte innenfor hotell- og restaurant. Vi sitter dermed med kunnskapen og erfaringen for å hjelpe deg og din bedrift med de riktige råvarevalgene.
Køltzow har kunnskapen og produktene til et ferskere og sunnere kjøkken.

Køltzow er stolt sponsor og leverandør til Det norske kokkelandslaget og Det norske juniorkokkelandslaget.