Forsiden

House of Coffee
Vi har over 13 000 kaffemaskiner plassert rundt omkring i hele Norge.

Se annonsen i Oslo Business Memo magasin her!

Ganske enkelt størst.

Men også ydmyk.
Alle liker å kalle seg markedsledere. Vi vet at vi har over 13 000 kaffemaskiner plassert rundt omkring i hele Norge. Det er en god del, og med over 35 år i denne bransjen, kan vi med stolthet si at vi vet godt hva vi driver med etter hvert. Vi kan gi deg gode råd om hva nettopp dere behøver for å få de beste kaffepausene, om dere jobber i kontor, hotell, butikk, restaurant eller i offentlig virksomhet. 

House of Coffee er en passe stor bedrift med litt i overkant av 80 ansatte, fordelt over det ganske land, men med hovedsete i Oslo. Vi er mange her som har vært i bedriften lenge, og vi er en flott bukett om vi får si det selv, med en - nok over gjennomsnittet - interesse for smak, og da i særdeleshet kaffesmak! 

House of coffee AS er 100% eiet av Kaffehuset Friele. Sammen besitter vi mye kunnskap du som kunde nyter godt av.
Vi ønsker at våre kunder skal oppleve oss som en effektiv og artig gjeng, som tar deres behov for god kaffe med det største alvor! Skulle kaffemaskinen plutselig forhindre deg eller dine kollegaer/ansatte/kunder fra å få kaffe, er vi raskt på plass for å avverge gruff. Våre dyktige teknikere kjenner man igjen på den hyggelige framtoningen - ja og så står det selvsagt House of Coffee på klærne deres. 

Finn ditt nærmeste House of Coffee kontor her...