Forsiden

Forenkler og automatisere virksomhetsprosesserForenkler og automatisere virksomhetsprosesser - Visma

Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon.

Se annonsen i magasinet her!

Vi er kjent som et selskap med finansiell styrke og solid vekst. 

Målet vårt er å forenkle og automatisere virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. Som leverandør tilbyr vi kundene en unik mulighet til å velge og kombinere programvare og outsourcingtjenester.

Vismas produkt- og tjenesteportefølje blir stadig mer populær. 340 000 nordeuropeiske kunder benytter våre produkter og tjenester. Ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 400 ansatte og hadde i 2014 en omsetning på NOK 7 100 mill.

Visma ble til i 1996 gjennom en fusjon mellom daværende Multisoft, Spectec og Dovre Informasjonssystemer. Siden da har Visma kjøpt en rekke selskaper rundt om i Norden og gjennomført et 50-talls fusjoner.

Dette har gjort at Visma i dag er et av Nordens største programvarehus og i tillegg Norges største regnskapsbyrå. Utover programvare og tjenester innen regnskap leverer Visma produkter og tjenester innenfor flere områder, alle fokusert på å gjøre kundens virksomhet mer effektiv. Eksempler på dette er inkassovirksomhet, rekruttering, næringslivsinformasjon/nyhetsovervåking og administrative innkjøp.

Organisasjon

Konsernet består av de tre virksomhetsområdene Visma Software Government and Large Account, Visma Software Small and Medium Businesses and Visma Business Process Outsourcing.

Visma Software Small and Medium Businesses

Tilbyr spesialisert programvare for virksomhetsstyring (ERP – Enterprise Resource Planning), kundehåndtering (CRM – Customer Relationship Management), personal og lønn (HRM – Human Resource Management), samt en rekke tilrettelagte løsninger. Divisjonen inkluderer en kursenhet med et bredt kurstilbud.  

Visma Software Government and Large Accounts

Tilbyr løsninger for større virksomheter og offentlig sektor innen økonomistyring og automatisering av virksomhetsprosesser. Spesialutviklede løsninger for butikkjeder fra Visma er i bruk i flere store norske bedrifter. Vår konsulentvirksomhet tilbyr systemutvikling og applikasjonsforvaltning.

Outsourcingsdivisjonen Visma BPO Accounting & Payroll 

Leverer effektiviserende tjenester som blant annet outsourcing av økonomi-, regnskaps- og lønnsoppgaver. I tillegg tilbyr divisjonen bemanning og rekruttering til stillinger innen blant annet økonomi, administrasjon og IT.  

Visma er representert i