Forsiden

Innovasjon på direkten

Verdens raskeste alpinist Aksel Lund Svindal ble engasjert i designertalentet Nima Shahinians kompetanse i Anne Lindmos lørdagstalkshow.  Foto: NRK

Verdens raskeste alpinist Aksel Lund Svindal ble engasjert i designertalentet Nima Shahinians kompetanse i Anne Lindmos lørdagstalkshow. Foto: NRK

Verdens mest kompetente utforkjører Aksel Lund Svindal reagerte momentant da han forstod at designer Nima Shahinian hadde klart å få en racerbil noen hundredeler raskere med nytt design. 

På et tidspunkt for ikke altfor lenge siden begynte Stian Rustad å oppleve at det er lettere å få andre med seg på nye ideer. Han er "OBM-stabeis 2018", og han vet godt hvordan det er når ingen tror på forretningsideen.  Stabeis-egenskapen har vært helt avgjørende, sier han. 

 

Oslo Business Memo er tatt opp som medlem av Fagpressen.  Vi ønsker å delta i arbeidet for bedre rammebetingelser for journalistikk og publisering, og vi opplever at Fagpressen er et naturlig fellesskap for oss å være del av.  

Se nyheter og reportasjer i forbindelse med Holocaustdagen 2019.  Det romske reportarsjeteamet under veiledning av OBM Nettkringkastings medarbeidere har laget tilsammen seks utgaver av Nevimos Norvego.

Se video!